being stronger day by day

Daisypath Anniversary tickers

Suka? Terima kasih =D

Monday, 13 June 2011

The Ten


THE TEN? Apa tu? Cerita The Ten ke? Hehe. Bukan lah. Kali ni aku bukan nak story pasal The Ten. Tapi aku nak accept challenge ABOUT TEN.

Apa tu ABOUT TEN? Oke, about ten ni kira macam tentang 10 perkara pasal diri aku. 10 perkara dalam masa 10 hari. At least ada jugak something to do dalam tempoh aku tengah sem break ni kan.

So antara 10 things yang aku akan senaraikan adalah :

DAY 1 : 10 things about you 
DAY 2 : 10 things you love 
DAY 3 : 10 things you hate
DAY 4 : 10 things you want to say to one person
DAY FIVE : 10 wishes
DAY 6 : 10 items you can't live without
DAY 7 : 10 important people
DAY 8 : 10 of your favourite songs
DAY 9 : 10 ways to win your heart
DAY 10 : 10 final words




So kepada siapa-siapa nak join meh la. Boleh kita kenal diri sendiri sambil orang mengenali kita. Selamat mencuba. :)

4 comments:

akmarmansor said...

sejak kebelakangan ni aku mls nk hapdet belog . HAHA :P
tp rasa nk buat , tgk la klu rajin .
gud idea ! lebiu dak ketot

Mr.Bun and Mrs.Gem said...

haha mai . takpe2 . nak buat jom . aku tak pakse haa . dengan sukarela saja . hadiah belum lagi kot .
tak berani woo nak buat contest .

akmarmansor said...

alaaa ...
nk hadiah ! hahaha :P
gula2 ke asam ke .
aku tgh mencari2 mood conteng2 ni . tnggu naaa ...

Amanina Nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2011/06/10-about-me-ten.html

settel untuk frst day..hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...