being stronger day by day

Daisypath Anniversary tickers

Suka? Terima kasih =D

Saturday, 11 June 2011

Da Best Memory Contest



CONTEST??
Wah, dah pandai dah join contest sekarang. Hehe. Ni first time aku join contest. Korang pun join la, senang je nak join contest ni, klik je CONTEST RULES AND REGULATION ni. Before joining, korang kena follow dulu orgenizer contest ni. 






GAMBAR PILIHAN

Gambar ni diambil waktu hari terakhir sebelum SPM. Banyak kenangan yang tercipta. Study sama-sam, buat discussion sama-sama. Yang paling aku ingat bila ramai-ramai kena denda sebab tak siap kerja sekolah. Kami kena lari dari tingkat bawah sampai tingkat tiga bangunan sekolah tu. Bukan sekali tapi TIGA KALI. Lepas je dari hari tu, semua insaf walaupun ada seorang dua yang tak insaf-insaf.(Gelak sorang-sorang bila teringat)  Macam-macam kerenah kawan-kawan yang nak dilayan. Walaupun masa ni masing-masing sibuk dengan tumpuan nak exam, masih lagi boleh senyum. Yelah, senyum pengubat segalanya kan. Hilang stress kejap. Lepas je SPM kami semua buat hal masing-masing. And sekarang kalau jumpa pun tegur macam tu je. Memang ada cadangan nak buat reunion tapi masing-masing belum ada masa, sibuk dengan study masing-masing. Mungkin bila nak buat reunion nanti masing-masing dah ada anak kot. Hehe lawak.

Walau apa pun aku tetap takkan lupakan korang semua. Korang lah kenangan terindah zaman sekolah. =)



Maka tamatlah kisah Da Best Memory Contest aku. Korang jom lah join and meriahkan lagi contest ni. Sampai 8 Julai je tau.


Tagged to :




4 comments:

shiema sufian said...

shiema rinduuuuuuuuu sangat dekat kawan kawan f5. the best friend ever lah :) gudluck yea. sweet n sour memory during school tyme is the best :)

the fik's said...

zaman sekolah sgt indah!

Amanina Nasuha said...

cm x cyer jerk mke sopan ko alin..hehehe...

~sHy~ said...

bestnyee zaman sekolah...gud luck..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...