being stronger day by day

Daisypath Anniversary tickers

Suka? Terima kasih =D

Wednesday, 8 June 2011

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Okay. For the first time aku join things macam ni. Sebelum ni hanya tengok kat blog orang je. Yela blog biasa-biasa je. Rasa macam tak layak pulak nak join-join segmen macam ni. Follower lagi lah, tak payah cakap pun dah tau kan. Tak sehebat blogger-blogger lain. Aku join ni pun just for fun. So if ada yang nak kritik blog aku silakan lah. Sangat dialu-alukan.

Bagi sesiapa yang nak join segmen ni boleh la klik kat SINI. (macam lah ada orang follow blog aku kan)

11 comments:

ohh ddy said...

oke je. simple.

lagu sedap. tapi kalau takde lagu, lagi best. hehehhe

http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Shuk_ArChie said...

Nak kritik! blog yg agak menarik.. happening jugak la bila baca.. simple, lightful... x berat sgt.. nice XD Anyway good song tho!

Syazana Justme said...

salam..ur blog simple dan xda problem bila loading..sgt cpt..cuma word verification je.kalau boley x perlu k dear..

feel free to kritik my blog..161..=)

u.m.i.e said...

simple dan kemas :)
no 56

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeeee..hehe blog nie oke, simple dan nice cuma kalo boleh buang lagu tu atau pakai lagu yg boleh pause..hehe happy blogging :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Alya Esprézzo said...

ouh lagi satu, kalo boleh buang setting word verification..hehe senang sikit nak komen :)

Ms. Ann said...

nice header... suler.. comel and sweet

no 185

solomolo said...

loading > laju
susun atur > menarik
font > ok
warna > sedap mata memandang

172...

Tea said...

takde pe nak kritik. hehehe.

#124



BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

Haffiz MohdNoor said...

blog smart,, gabungn header dgn template yg mantap.. tulisan post pun senang baca.. good job

no 200

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

kiera'sakura said...

dari 153 =)

simple .. kemas..
kalau kotak follower tue letak atas lagi best, senang ckit kwn2 nk follow.. just my opinion..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...