being stronger day by day

Daisypath Anniversary tickers

Suka? Terima kasih =D

Tuesday, 14 June 2011

(The Ten) DAY TWO : 10 things I love

Burrpppp! Alhamdulillah.*sungguh tak senonoh! Lempang laju-laju kang.

 Kenyang perut senang hati, boleh la update blog. Haha.

Oke, DAY ONE : 10 things about me dah selesai semalam. Hari ni aku buat entri yang kedua tentang The Ten yang aku sendiri reka. Haha. 


You may start NOW!




SATU : Yang pertama-tama tentunya aku paling sayang family aku. Mama, Daddy, adik-adik aku. 
DUA : Of course I love my EncikGulaHati yang busuk dan masam tu. Hehe. *mampus kalau dia baca ni, abis kena luku.
TIGA : Aku sayang bantal busuk aku. Memang tak boleh tidur kalau takde bantal busuk tapi kalau pergi posting terpaksa lah tinggal kat rumah sebab buruk sangat. Takut terkejut pulak kawan-kawan tengok nanti. Haha.*korang gelak ye? Eleh, korang pun ada bantal busuk kan? Jangan tipu.
EMPAT : Aku sayang kucing-kucing aku yang pemalas tu. 
LIMA : Aku sayang handphone aku yang tak seberapa canggih tu. Satu sebab sama dengan EncikGulaHati, satu lagi sebab aku beli guna duit sendiri
ENAM : Aku sayang bear-bear yang EncikGulaHati bagi waktu birthday aku tahun lepas.*kalau 'world war' dengan EncikGulaHati, bear-bear lah jadi mangsa aku.
TUJUH : Aku sayang jam tangan aku. Ayah EncikGulaHati yang belikan untuk aku masa dia pergi Macau dulu.*memang tak boleh hidup tanpa jam, kalau keluar tak pakai jam rasa macam tak lengkap.
LAPAN : Aku sayang diari aku. Dalam diari tu lah tercatatnya segala peristiwa-peristiwa yang baik mahupun perit selama hidup aku. Pantang woo kalau orang baca.*adik aku pernah kena hambat dengan penyapu sebab curi-curi baca. Nak rasa? Meh la. hehe
SEMBILAN : Aku sayang laptop aku. Dengan laptop ni lah aku dapat update blog. Hehe
SEPULUH : Aku sayang diri aku sendiri. Yelah, kalau kita nak orang sayang kita, kita mesti sayang diri sendiri dulu. Betul tak?




Baik, dah selesai sepuluh perkara yang aku sayang. Korang macam mana?

1 comment:

diya said...

aku tggu gak kot2 naik nma aku yg ksepuluh org yg ko syg,,,tp x...sedih.. :( hahahahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...