being stronger day by day

Daisypath Anniversary tickers

Suka? Terima kasih =D

Monday, 12 March 2012

Errm. Hye!

Assalamualaikum semua. Cewahh. Macam banyak readers. Hihik. Wah, dah lama rasanya tak update. Nak buat macam mana, takde idea. Sebab saya bukan blogger tegar seperti mereka-mereka. Hihik. Lagipun tengah sibuk dengan final ni. Maklumkah, final terakhir untuk tahun terakhir. Tengah take five tiba-tiba pulak tangan gatal nak update blog. Haa, apa lagi. Hahaha.

Firstly, of course lah nak ucapkan terima kasih yang bertrillion-trillion kepada orang tersayang, kawan-kawan serta mereka-mereka yang wish birthday I. Bila? Ala, dah lama dah lepas. 25 Feb haritu. As usual lah. I tak celebrate pun birthday I. Dah dewasa kan. I dont mind. And thousands of thanks to my beloved EncikGulaHati sebab hadiahkan handbag. Macam tau-tau je handbag saya dah mintak diganti. Heee.

Tahun ni seperti yang semua orang sedia tau, adalah tahun lompat. Haa? Tahun pun ada lompat-lompat ke? Ala leap year. Bulan Feb ada 29 hari. Pada siapa yang birthday dia 29hb Feb tu, I nak wish happy many returns of the day. 4 tahun sekali tu. And pada 29 Feb yang lepas merupakan hari yang penuh memori indah bersama kawan-kawan I. I langsung tak expect u all nak buat surprise birthday party. Walaupun kecil-kecilan, bagi I sangatlah bermakna. Bukan bermakna kerana nilai kek ataupun makanan. Tapi nilai persahabatan yang ada. Bagi I mereka lah kawan-kawan yang baik buat I. yang selalu menghiburkan hati dikala hati dilanda Tsunami.








Ni lah kawan-kawan yang dah berjaya buat surprise birthday party tu. Sweet kan. Hee.


NotaHankerchief : Thanks korang untuk surprise ni. Sangat-sangat appreciate. Now we are struggling for final. And few months more, we will sit for LJM exams. So sama-sama lah kita berjuang demi masa depan. Walau apa pun yang jadi, korang lah sahabat aku yang baik. Love you all. Thanks NadiyahHassan, AmaninaNasuha, NorHaliza, NurulEffharani, dan jugak Nazira. 

1 comment:

Amanina Nasuha said...

superb kwan....this sweet memories..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...