being stronger day by day

Daisypath Anniversary tickers

Suka? Terima kasih =D

Tuesday, 6 September 2011

Drogba and Rooney

Wah, lama tak update blog ni. Bersarang dah tikus kat sini. Haha. Dah, back to the topic. Kenapa Drogba and Rooney? Diorang buat salah ke? TAK! Abis tu? Diorang datang beraya kat rumah ke harini? Hahaha. Berangan je la aku ni kan. 

Sebenarnya tadi lepak dengan EncikGulaHati sambil tengok cerita Drogba and Rooney lakonan Jozan. Ala, Jozan rajalawak tu. Orang lain dah lama layan aku baru nak layan. Nak buat macam mana, aku kan kurang rajin menonton-nonton tv ni. Hehehe. Telemovie yang mengisahkan semangat dua orang sahabat yang sanggup buat apa saja untuk kumpul duit semata-mata nak ke Stamford Bridge and Old Trafford nak tengok game Manchester United vs Chelsea. Dan yang paling penting mestilah nak tengok player kesayangan diorang, Drogba dengan Rooney. Dengan usaha tabung yang ditubuhkan, diorang berjaya ke sana. 


Sampai je satu scene bila diorang kat Old Trafford, tiba-tiba EncikGulaHati kata dia jealous. EncikGulaHati menyuarakan impiannya nak ke Old Trafford satu hari nanti. So mulai hari ini, aku and EncikGulaHati telahpun tubuhkan satu tabung untuk kumpul duit nak kesana yang dinamakan Tabung Old Trafford. 


Apa yang aku nak sampaikan tak ada kena mengena pun kan. Hahaha. Takpe lah, kat atas ni antara scene yang ada dalam cerita tu. Enjoy!  

1 comment:

gadis melayu said...

salam.. nak confirmation pasal hadiah 31-bday giveaway.. dah sampai ke blom..??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...