being stronger day by day

Daisypath Anniversary tickers

Suka? Terima kasih =D

Thursday, 3 March 2011

bla bla bla ...

lama jugak tak drop entri kat sini.
bau tahi sudah.
busy lately.
masakan semua orang ada masa terluang kan.
tipu lah.
duniawi kini, tak lekang dari menimba ilmu demi masa depan.
macam-macam peristiwa berlalu pergi.
suka duka indah perit.

23 FEB 2011
17th monthversary with my lovely boyfee.
as usual, kami tak celebrate oke!
having dinner atmy house, tu biasa lah.

24 FEB 2011
went for my JPJ test.
and alhamdulillah, passed the test!

25 FEB 2011
getting old.
plus 1 in my age.
tak sangka sebenarnya dah makin tua.
physically tak nampak pun.
haha ( gelak tipu)
thanks to nazira, ervin, mai and kak chin for the surprise.
sayangnya boyfee saya tak dapat join.
BUT, THANKS TO HIM A LOT for celebrating my day.
and i got his t-shirt with malaysia's bowling player's autograph( sorry b, lupa nama player tu, haha )
walaupun t-shirt tu tak basuh, tapi tulah hadiah paling berharga. (busuk itu sedap)
love you lah!

1,2,3 MAR 2011
waiting for my laptop like hell.
entah bila abad nak siap.
a bit heartbroken.
tak pernah nak biar orang senang kan?
perasaan berselang seli.
sedih, marah!

1 comment:

shrek fiona said...

uik...
xmention adiah tshirt ade autograf sy pon...sdey la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...